Vid vårt besök var lokalen knappt halvfull (baren helt
tom)vilket så klart är trist, dock fick vi en helt strålande service delvis
tack vare beläggningen.
Kvällen inleddes bönchips med tryffel (undrar om det faktiskt
var äkta tryffel för den smakade knappast något…) och aioli vilket var riktigt
gott.
Brödet och rawfoodknäcke med champinjonsmör till var grymt
gott.
Kvällens förrätt var en rå salmalax, äggcrème, västerbottensost, fänkål och löjrom. En riktigt god förrätt även om smakerna var något tama.
Varmrätten var helstekt biffrad, rotfrukter, Anjapotatis och rödvinssky. Även detta riktigt gott där det saftiga och smakrika köttet var min favorit.
Det är roligt att man förvaltar Stadshuskällarens arv genom att leverera bra och vällagad mat. Servicen och miljön andas fine dining medan maten andas högklassig bistromat.
Kvällens förrätt var en rå salmalax, äggcrème, västerbottensost, fänkål och löjrom. En riktigt god förrätt även om smakerna var något tama.
Varmrätten var helstekt biffrad, rotfrukter, Anjapotatis och rödvinssky. Även detta riktigt gott där det saftiga och smakrika köttet var min favorit.
Det är roligt att man förvaltar Stadshuskällarens arv genom att leverera bra och vällagad mat. Servicen och miljön andas fine dining medan maten andas högklassig bistromat.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar