Servitrisen
rekommenderade 2-3 bröd var till lunch. S och jag bestämde oss för att dela på
tre till att börja med.
Första
smörrebrödet som vi började med var toppat med rostbiff, rostad lök,
rotfruktsremulad, pepparrot och färsk körvel. En bra start med klassiska
smaker. Dock kunde pepparroten fått en mer framträdande roll.
Smörrebröd
nummer två innehöll kokt skinka, färska bönor, bönskum, syltade morrötter och
senapskräm. Ytterligare ett riktigt gott smörrebröd som serverades på det
hembakade rågbrödet.
Bröd nummer
tre var ett vegetariskt alternativ med potatis, ostcreme, syltade gurkor,
körvel och rågsmulor. Överraskande gott och kändes som det mest nyskapande
smörrebrödet av de tre vi hade på tallriken framför oss.
Vi kände oss
inte riktigt mätta och beslutade oss för att beställa ytterligare ett
smörrebröd och vi fortsatte på den inslagna, vegetariska vägen. Färsk
getostcreme med körvel, dragon och andra örter toppat med rödlök. Gott, även om
själva cremen gärna fått smaka mer av själva getosten.
Smörrebröden
sköljdes ner med en ekologisk humle, vad annars vad skulle kunna passa bättre?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar