Nåja, över
till besöket på 19 glas. Jag har inte vari på restaurangen sedan Olle Tagesson
tog över i köket. Restaurangen har minst sagt tagit klivit ut ur
foodiegarderoben sedan hans övertagande bloggarna har svämmat över av lovord.
Kvällen
inleddes med lite bröd som var ok, varken mer eller mindre.
Förrätten
bestod av rödbetor, ägg från Sandahönseri, sallad och syrad grädde.
Provocerande enkelt (jag gillar egentligen inte mat på restaurang som jag kan
laga lika bra själv), men ändå grymt gott.
Varmrätten
var en perfekt tillagad slaktarstek, puylinser, morrötter och en grymt god salsa verde. Rätten hade en
hög sälta, och det var väldigt gott igen.
Jag kan bara
hålla med foodisarna om att 19 glas har blivit ett snäpp vassare sedan Tagesson
tog över köket.
Så var det
då tid att sammafatta årets krogvecka. Jag var inte ens nära att hinna med de
planerade krogbesöken, men tack vara 19 glas så är jag ändå nöjd. Jag
uppskattar verkligen detta initiativ och gläds mycket åt att 2013 är det mest
lyckade krogveckan någonsin. Nu väntar med spänning på krogveckan 2014.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar